Geld verdienen aan je hypotheek

Momenteel is de rentestand voor hypotheken erg laag. Ongekend laag! Dit biedt wellicht interessante mogelijkheden voor u.

U heeft al een hypotheek?

Staat de rente van jouw hypotheek nog meerdere jaren vast, dan kan het toch raadzaam zijn om nu naar de rente opnieuw vast te zetten. Ondanks de boete die je moet betalen om je huidige hypotheek om te zetten en andere omzettingskosten die hier mee gemoeid zijn ga je er in veel gevallen fors op vooruit.

U denkt erover om een (andere) woning te kopen?

U wilt voor de eerste keer een woning kopen. Of u denkt erover om een andere woning te kopen. Nu de hypotheekrente zo laag is kan het heel voordelig voor u zijn om dit nu doen. Immers hoe lager de hypotheekrente, des te meer u kunt lenen. Wellicht vallen de (extra) lasten voor u mee.

Zelfs als u een restschuld dreigt over te houden bij de verkoop van u huidige woning en de aflossing van de hypotheek hiervan zijn er genoeg mogelijkheden. Immers de restschuld kunt u in veel gevallen meefinancieren.

Bekijk samen met uw hypotheekadviseur of welke mogelijkheden voor u interessant zijn. Het eerste gesprek met Jos Hegeman is kostenloos.